Για τις κρατήσεις των θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τη συμμετοχή σας χρειάζεται να βρίσκεστε στο χώρο 15 λεπτά πριν την έναρξη της δραστηριότητας.

Για να επιβεβαιωθεί η κράτηση οι συμμετέχοντες χρειάζεται να καταβάλλουν το ποσό της κράτησής τους. Μετά το τέλος της διαδρομής, θα σας αποσταλεί η απόδειξη ή το τιμολόγιο.

Οι κρατήσεις ακυρώνονται μέχρι 3 ημέρες πριν την έναρξη της δραστηριότητας και ο συμμετέχων έχει τη δυνατότητα της πλήρους επιστροφής των χρημάτων του ή της αντιστοίχισής του στην επόμενη διαδρομή που επιθυμεί ενώ για ακυρώσεις πέρα των 3 ημερών, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων ούτε η μεταφορά σε άλλη ημερομηνία/διαδρομή. Σε έκτακτες περιπτώσεις ασθένειας, κατόπιν συνεννόησης μπορεί να γίνει αντιστοίχιση σε επόμενη διαδρομή.

Την ημέρα της εκδήλωσης θα πρέπει να επιδείξετε το αποδεικτικό email επιβεβαίωσης, είτε εκτυπωμένο είτε σε ηλεκτρονική μορφή.

Μια δραστηριότητα μπορεί να ακυρωθεί εάν το group δεν έχει συμπληρώσει τις απαραίτητες συμμετοχές (min. 12 παιδιά) ή αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι κατάλληλες στο σημείο που γίνεται η δραστηριότητα ή συντελούν άλλοι παράγοντες όπως πχ: κλείσιμο δρόμων. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ο συμμετέχων έχει την δυνατότητα της αντιστοίχισης της διαδρομής στην επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία, κατόπιν συνεννόησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή τους (πιθανή μεταφορά σε άλλη ημερομηνία ή ακύρωσης λόγω καιρικών συνθηκών), μείνετε συντονισμένοι στο Mom And The City- Sofia Alexiou | Facebook και στο προφίλ Sofia Alexiou Mom and the City (@sophiealfin) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram.